Kennismakingsles karate

familietraining 2016De maand september is officieel de maand van de sportclub, en dat is dan meteen ook een van de redenen waarom we eerder dit jaar besloten onze familietraining tijdens deze maand in te plannen. Op zaterdag 17 september was het dan zover. Een 40-tal deelnemers meldden zich in de spiegelzaal van de sporthal te Diksmuide aan, om samen met familie of vriend(en) een aangepaste karateles te beleven. Na de traditionele beginceremonie in seiza (Japanse zithouding), werd meteen begonnen met een goede warming-up, cardio- en core stability oefeningen. Gaandeweg zetten de deelnemers enkele basis-stappen in het karate: correcte vuisten maken, stoot- en traptechnieken en natuurlijk ook voor-, achter- en zijwaartse verplaatsingen. Na een kennismaking met de stootkussens werd de karateles verdergezet met enkele eenvoudige partneroefeningen. Vooraleer de training op traditionele wijze weer af te sluiten werden de kyugraad-certificaten uitgedeeld aan de aanwezige leden die met succes hadden deelgenomen aan het laatste examen voor de zomervakantie. Ongetwijfeld een perfecte afsluiter van een onvergetelijke familietraining!

Geinteresseerden kunnen steeds vrijblijvend deelnemen aan een kennismakingsles, na afspraak met de verantwoordelijken. Meer info kan je bekomen voor of na een van de volgende trainingen op donderdagavond (18u30-19u30 en 19u30-20u30), of via e-mail.

Tot de volgende keer!

Meer foto’s en videomateriaal kan je vinden op onze Facebook pagina http://www.facebook.com/karate.diksmuide