Traditioneel Gojukai Karate Lier

Heb je al verschillende sporten uitgeprobeerd en je ding nog niet gevonden ? Of wil je eens kennis maken met een andere sport ? Waarom kom je niet eens een kijkje nemen tijdens een van onze karate-trainingen. Laat ons je overtuigen dat deze sport je meer kan bieden dan wat beweging, het is namelijk een echte kunst. Iedereen kan het   aanleren : jong en oud, mannen, vrouwen, kinderen, jeugd. Bovendien is karate een sport die wordt aangeraden om agressiviteit in positieve banen te leiden. Het is niet zo dat wij een stelletje vechtersbazen zijn die elkaar meermaals per week bont en blauw slaan en daarna elders nog eens ruzie gaan maken. In tegendeel, we leren omgaan met onze emoties en die van anderen. Belangrijke waarden zoals moed, hoffelijkheid, zelfcontrole, discipline en nederigheid staan hoog aangeschreven binnen onze vereniging. Ook heel wat mensen beginnen met het leren van karate-do voor het verbeteren van hun assertiviteit, zelfvertrouwen, lichamelijke conditie, en zomeer.

Onze karateschool heeft nauwe banden met Japan om ook het onderwijs van de traditionele principes te vrijwaren. De instructeur kan dan ook officiële certificaten voorleggen die overhandigd werden door de honbu dojo (hoofdkwartier) in Japan.

Iedereen kan VRIJBLIJVEND kennismaken met Gojukai Karate. Vraag een proefles aan via de lesgever (zie e-mail link onderaan deze pagina) !

Doelstellingen:

De Gojukai karate dojo in Lier is opgestart in 2020. Jaco Badenhorst sensei nam het initiatief om een nieuwe karateschool te openen, nadat hij naar Lier verhuisde vanuit het verre Zuid-Afrika. In zijn vaderland behaalde hij onder de begeleiding van Gary Lagrange Shihan en IKGA Vice President Peter Brandon Hanshi een zwarte band, 4e DAN Gojukai karate.  Als hoofdlesgever had hij ook daar gedurende vele jaren een eigen dojo.

Gojukai Lier is net zoals onze andere karatescholen ook aangesloten bij VKF, de enige erkende unisportfederatie voor karate in Vlaanderen. Aansluiting bij en erkenning door de VKF zorgt ervoor dat we ook behoren tot de WKF (World Karate Federation).

Contact en extra infoe-mail