Gojukai Hoegaarden

 

Op maandag 12 september 2016 startte onder impuls van Gilbert Marteaux en wijlen Rudi Lemmens een nieuwe dojo te Hoegaarden. Samen met enkele andere gevorderde leerlingen kan iedereen er op een vriendschappelijke maar gestructureerde manier kennismaken met en natuurlijk ook verder verdiepen in het Goju Ryu karate-do. Onder supervisie van technisch directeur Joachim Van Opstal Shihan (6e dan) worden de leerlingen door Gilbert en Rudi begeleid op een veilige en verantwoorde wijze.

Hoegaardiers en geinteresseerden uit de nabije streek nodigen we graag uit om deze mooie vorm van traditioneel karate-do te leren kennen, en om samen te werken aan onze conditie en zelfdiscipline. Indien ook jij hiervoor interesse hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaande gegevens!

Dojo adres:

Sporthal “De Struysvogel” (kleine zaal), Tiensestraat 43 – 3320 Hoegaarden

Trainingstijden:

maandag

                   van 19u00 tot 20u00 – Training voor iedereen

                   van 20u00 tot 21u00 – volwassenen

donderdag

                   van 19u00 tot 20u00 – training voor hogere kyu houders (vanaf 4de kyu)

 

Lesgevers:

Gilbert Marteaux, momenteel zwarte band, 1ste dan, gestart met karate in 2008. Fervent deelnemer aan nationale en internationale stages onder leiding van Yamaguchi Goshi Saiko Shihan en andere senior instructors. Initiatiefnemer, PR en administratieve kracht van Gojukai Hoegaarden.

Rudi Lemmens, hervatte in 2009 actieve karatetraining na een pauze van een aantal jaren. Wedstrijdervaring tot eind jaren ’80 in semi-contact karate (Benelux niveau). Meerdere deelnames aan nationale en internationale stages onder leiding van Yamaguchi Goshi Saiko Shihan en andere senior instructors. Jammer genoeg is Rudi in de herfst van 2021 veel te vroeg van ons heengegaan.

Contact en extra info:

Gilbert Marteaux, e-mail – website Gojukai Hoegaarden