Herstart karatetraining (-13j)

Belangrijke update ivm training in covid-19 tijden

Intussen bevinden we ons al weer een tijdje in een periode van verstrengde maatregelen, en was het reeds van voor de herfstvakantie niet meer mogelijk om karatetrainingen te organiseren in onze dojo.

Voor de groep van -13 jarigen komt hier nu spoedig verandering in. De corona-cel van het lokale bestuur van stad Diksmuide heeft haar goedkeuring gegeven om voor de -13 jarigen sportbeoefening in clubverband terug te laten opstarten, mits een strikte naleving van de geldende voorzorgsmaatregelen. Dit betekent dat we in de komende weken een aantal trainingsmomenten voorzien voor -13 jarigen:

zaterdag 21/11 13u00-14u30
donderdag 26/11 19u00-20u00
donderdag 03/12 19u00-20u00
zaterdag 12/12 13u00-14u30
zaterdag 19/12 13u00-14u30
 
We hebben besloten om onze werking gecontroleerd en voorzichtig te herstarten, vandaar dat we ook slechts 1 training per week voorzien. Op die manier blijven we nog samen werk maken van het beperken van de contacten, maar bieden we toch een antwoord aan de vraag naar sportbeoefening in deze moeilijke tijden. Graag vragen we iedereen om vooraf een seintje te geven via e-mail, facebook/Messenger als je wil komen trainen op een of meer van deze momenten. Zo kunnen we voordien een inschatting maken van wie op welke dagen aanwezig zal zijn. 
 
Voor de groep +13 jarigen/volwassenen is het jammer genoeg nog een tijd wachten voor we weer groepstrainingen kunnen organiseren. We volgen de richtlijnen echter op de voet, en proberen snel te reageren op eventuele nieuwe mogelijkheden. We hopen dan ook om jullie allemaal zo spoedig mogelijk weer te mogen ontmoeten in de dojo!