Terug naar karate!

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan, en dat betekent voor ons ook de start van een nieuw sportseizoen. Hopelijk heeft iedereen intussen dan ook kunnen genieten van een mooie zomer, met voldoende vrije tijd en ontspanning.  Vanaf donderdag 3 september, terug van start gaan met de karatetrainingen in de budozaal (2de verdieping) van Sporthal De Pluimen te Diksmuide.

Vermits de COVID-19 pandemie ons publieke en sociale leven nog niet helemaal heeft losgelaten, moeten we natuurlijk nog steeds rekening houden met een aantal maatregelen. Vanaf 12 jaar is het dragen van een mondmasker in de sporthal nog steeds verplicht, alsook het ontsmetten van de handen (voor en na de training), en het houden van minimum 1,5m afstand van elkaar.

Tijdens de training kan het gelukkig zonder mondmasker, kinderen tot 12 jaar (en mensen uit de eigen ’sociale bubbel’) kunnen onderling dichter bij elkaar komen.Tot op heden mogen de kleedkamers en douches in de sporthal niet gebruikt worden, zorg dus dat je je karatepak reeds aan hebt wanneer je naar de karateles komt.Omwille van eventuele ‘contact tracing’ nadien zijn we ook verplicht om steeds alle aanwezigen te registreren, en deze lijst 14 dagen bij te houden.

We vragen aan iedereen om begrip op te brengen voor de door de overheid en sportdienst opgelegde maatregelen, en deze richtlijnen dan ook steeds te volgen. Op die manier kunnen we terug optimaal genieten van de karatetraining, en hopelijk snel weer een hoger technisch niveau halen om terug een karate-examen in te richten voor al onze leerlingen.

OPGELET!

De trainingsuren zijn lichtjes gewijzigd:
donderdag 19u00 – 20u00 (2de trainingssessie vanaf 20u voor +14j en volwassenen volgens afspraak/noodzaak)

zaterdag 13u00 – 14u00 (mogelijkheid tot 30 minuten extra voor gevorderden)
Tot spoedig!