Leuke familietraining luidt zomervakantie in

Familietraining2015-1Op zaterdag 27 juni organiseerde Karate Diksmuide een familietraining, waar zowel bestaande leden als geïntresseerden samen met een familielid of vriend(in) aan konden deelnemen.
Er werd goed gehoor gegeven aan onze oproep, zodat de trainingsruimte volledig werd ingenomen door een grote groep enthousiaste deelnemers. Een betere seizoensafsluiter konden we ons niet voorstellen!
Het was zeer aangenaam om te zien dat ook enkele ouders de moed hadden om onze tatami te betreden, en nog leuker dat ze het beste van zichzelf gaven voor de gehele duur van de training.
Inhoudelijk werd er voor gezorgd dat de training voldoende uitdagingen bevatte voor de gehele groep. Tijdens het eerste deel van de sessie lag de nadruk duidelijk op het conditionele aspect, waar in het tweede deel aandacht werd besteed aan partnertraining.
De blije gezichten van alle deelnemers werkten in elk geval extra motiverend voor de trainer, die al durft te denken aan een volgende editie in 2016.
Er werden ontzettend veel foto’s gemaakt, welke allenaal online kunnen bekeken worden, net als een compilatie-film die in een 4-tal minuten de hele training samenvat.
Aan de vooravond van een hittegolf die ook ons land zal doorreizen wensen we iedereen dan ook een deugddoend verlof toe!
We zien jullie graag terug op de eerstvolgende training die doorgaat op donderdag 20 augustus vanaf 18u30!

Tot dan!

Foto’s: Facebook foto-album

Bekijk ook onze Karate Diksmuide Familietraining video