Succesvolle deelname aan 5de editie Beker van Oostkamp

Oostkamp2014-oplijnen

Oostkamp2014-miniemen Oostkamp2014-seniors

Op zondag 9 november heeft een delegatie vanuit Diksmuide voor de derde keer deelgenomen aan de Beker van Oostkamp. Deze wedstrijd werd voor de 5de keer ingericht, en is intussen uitgegroeid tot een kata-tornooi met internationale uitstraling (deelnemers uit België en Nederland). Deze eerste wedstrijd van het nieuwe sportseizoen bleek meteen voor een zware wedstrijddag te zorgen, waarbij de tegenstanders van hoog niveau waren. Voor Lander (jongens 12-13 jaar) was het de allereerste wedstrijdervaring, hij liet een mooie prestatie zien maar kon jammer genoeg niet doorstoten om te kampen voor een derde plaats. Ook Jelena (meisjes 12-13 jaar) moest afrekenen met zeer sterke tegenstanders, en kreeg ondanks een welverdiende herkansing de tegenstanders niet weggewerkt. Ze had nog nooit eerder zo’n goede prestatie neergezet, maar kon deze keer niet op tegen enkele andere meisjes die tijdens de wedstrijd duidelijk meer kracht konden laten zien. Voor Ringo (jongens 14-15 jaar) ging het wat beter, ondanks te weinig concentratie kon hij alsnog eindigen op een gedeelde 5de plaats. Met een 2de en 3de plaats op het Vlaams Kampioenschap eerder dit jaar, was de hoop op podiumplaatsen voor onze school nu volledig gevestigd op Dylan (jongens 12-13 jaar) en Joachim sensei (1ste kyu en dangraden vanaf 16 jaar). Hun harde werk werd beloond, allebei behaalden ze een mooie derde plaats in hun categorie. Het belooft nog een zeer spannend wedstrijdseizoen te worden!