Weer van start na vakantie (seminars, trainingen)!

Intussen heeft iedereen hopelijk van een deugddoende vakantie kunnen genieten, want het nieuwe sportseizoen komt al in zicht. Tijdens de week van 3 tot 8 augustus waren we alweer met een delegatie aanwezig op het European Seminar van de I.K.G.A. Vorige week woensdag begonnen de trainingen opnieuw in onze dojo te Diksmuide, en volgende week begint ook onze dojo in Tienen aan een nieuw sportjaar. We verwachten jullie allemaal terug om op een leuke en enthousiaste manier een jaar te vullen met veel Gojukai-karate! het belooft zeker een drukke tijd te worden. In september willen we wat extra aandacht besteden aan nieuwe leden, en doen we dan ook mee aan de Week van de Sportclub (ingericht door BLOSO, sportclubs en gemeentelijke sportdiensten). Tijdens de maand oktober moet de conditie weer goed op peil gebracht zijn, we voorzien namelijk ons eigen trainingsweekend in het BLOSO domein te Brugge. En wie weet, wat staat er nog allemaal op het programma!

Zorg dus dat je er bij bent!

Germany2014-1  Germany2014-2

Germany2014-3 Germany2014-4

Germany2014-5

Germany2014-6