Provinciaal Kampioen 2014!

Provinciaal Kampioen 2014

Joachim (42) werd provinciaal kampioen 2014!

Op zondag 13 april organiseerde karateclub Kani Uchi Scherpenheuvel het provinciaal kampioenschap Vlaams Brabant. Ondanks de wat ongelukkige timing (midden in de Paasvakantie) kon de organisatie toch nog een 150-tal deelnemers verwelkomen. Vermits het wedstrijdritme nog goed in het lijf zat werd er geen moment getwijfeld om ook dit kampioenschap nog snel even mee te pikken. Hoewel hij reeds 6 jaar geleden verhuisd is naar Diksmuide, is hoofdtrainer Joachim Van Opstal Jokyo nog steeds een officieel lid van de dojo in Tienen. Het was weer eens een erg vroege ochtend, want de reis van Diksmuide naar Averbode duurt ongeveer 2 uur. Stipt om 8u30 meldden we present aan de inschrijvingen, en even later kon de opwarming beginnen. De categorie volwassenen is de laatste die van start gaat, de eerste ronde begon dan ook pas rond 11u30. Er werd een vlekkeloos parcours afgelegd, en het duurde dan ook niet lang voor de nieuwe provinciaal kampioen bekend was. Duidelijk nagenietend van de overwinning nam Joachim dan ook met trots plaats op het podium. Op 42 jarige leeftijd jezelf nog provinciaal kampioen mogen noemen, dat kan al wat van je stoutste dromen overtreffen!

Op die manier kan het wedstrijdseizoen 2013-2014 voor iedereen op een heel mooie manier worden afgerond, en zijn we met zijn allen extra gemotiveerd om nog een beetje harder te werken om volgend sportseizoen minstens even goede prestaties te kunnen neerzetten. Go Gojukai!