Nieuwe trainingstijden Diksmuide

We werden op de hoogte gebracht dat er nog een Diksmuidse sportclub enkele jaren geleden reeds een aanvraag had ingediend om de spiegelzaal in Sporthal De Pluimen te kunnen gebruiken. In samenspraak met de Sportdienst hebben we besloten ons trainingsuur op de maandagavonden af te staan ten voordele van deze club. Na de zomerstop zullen er dan ook nieuwe trainingstijden zijn voor onze traditionele karatetrainingen in Diksmuide.

Vanaf september 2011 kan je genieten van onze karatelessen in Sporthal De Pluimen op volgende tijdstippen (eerste training op zaterdag 3 september 2011):

woensdag 18u30 – 19u30

zaterdag 11u30 – 12u30

De karatelessen worden vanaf heden opengesteld voor jeugd (vanaf 10 jaar) en volwassenen. Graag verwelkomen we onze bestaande leerlingen en ook nieuwe geïnteresseerden tijdens een van onze volgende trainingen in september. Kom gerust eens kijken, meld je aan bij de lesgever en doe mee voor een of twee vrijblijvende proeflessen. De lesgever van dienst is Joachim Van Opstal Jokyo (zwarte gordel, 5de DAN), beoefent reeds 25 jaar karate en is sinds 1992 leraar voor jeugd en volwassenen.

 

Tot spoedig!