Diksmuide Sport: Gratis panelgesprek over de driehoeksrelatie kind-ouder-sportclub

Gratis panelgesprek over de driehoeksrelatie kind-ouder-sportclub

De relatie tussen ouders, kinderen en verantwoordelijken binnen sportclubs is van cruciaal belang bij de sportbeleving van jongeren. De verwachtingen van de 3 partijen lopen echter niet steeds parallel en de onderlinge omgang is niet altijd optimaal.
De stedelijke sportdienst organiseert in  overleg met de werkgroep Jeugd en Sport van de stedelijke sportraad een panelgesprek over deze driehoeksrelatie. De discussiebijeenkomst gaat door op zondagvoormiddag 25.09.2011 om 10 uur in CC Kruispunt Diksmuide. Vier sprekers, die boeiend en uit ervaring over dit thema kunnen vertellen, gaan in debat. De converserende panelleden zijn  Luc Van Lierde, ex triatleet, Bart Blondeel, psycholoog van opleiding en auteur van het boek ‘Mentale en sociale vaardigheden in jeugdsport’, Johny Verheyden, beoefenaar van krijgskunsten en schrijver van het boek ‘Stop zinloos geweld’ en  Rik Vandenbergh, docent lichamelijke opvoeding en jeugdcoach bij Club Brugge. Barbara De Jonckheere, journaliste bij Fovus-WTV, is de moderator.
Iedereen die met jeugdsport begaan is wordt uitgenodigd om te luisteren en desgewenst mee te praten. Zowel ouders, sportende kinderen als jeugdverantwoordelijken binnen sportclubs kunnen iets opsteken of aanbrengen. De vragen mogen voorafgaandelijk op de sportdienst binnengebracht worden.
De voormiddag wordt afgesloten met een gratis aperitiefje terwijl napraten mogelijk is.
Inschrijven is niet noodzakelijk.
Meer info: sportdienst Diksmuide – 051 51 04 26, sportinfo@stad.diksmuide.be en www.diksmuide.be/sport.