Diksmuide: Gewijzigde lestijden op zaterdag vanaf september 2012

Beste leerlingen,

Nog even doorbijten en het nieuwe sportseizoen gaat weer van start. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een deugddoende vakantie om vanaf september ook de sportieve activiteiten terug aan te vatten. Omdat we tijdens het afgelopen seizoen uit verschillende hoeken vernamen dat de training op zaterdag qua tijdstip niet optimaal was, hebben we een aanpassing gevraagd via de sportdienst. We hopen dat het nieuwe tijdstip dan ook voor iedereen een verbetering zal zijn!

 

Lestijden Dojo Diksmuide vanaf september 2012:

woendag vanaf 18u30 (ongewijzigd)
zaterdag vanaf 13u00

Geniet nog even van de rust tijdens de laatste vakantieweken en weet dat je daarna terug verwacht wordt op de karate-trainingen in de spiegelzaal van Sporthal “De Pluimen”!

 

Sportieve groeten,

Joachim Van Opstal Jokyo