BLOSO news: gratis App ‘SportDB’

Nieuwsbericht van BLOSO:

Op 6 december 2011 werd de website www.sportdatabankvlaanderen.be gelanceerd waarin alle sportclubs in Vlaanderen die zijn aangesloten bij een erkende Vlaamse sportfederatie of lid zijn van een gemeentelijke sportraad zijn opgenomen en ook alle sportinfrastructuur in Vlaanderen. De website heeft ondertussen tienduizenden bezoekers, bijna 100.000 zoekacties en heel veel positieve reacties opgeleverd.

Via deze nieuwsflash informeren wij u dat vandaag door Bloso ook een gratis mobiele applicatie (SportDB App) gelanceerd werd voor iPhone, iPad en Android toestellen. Eind mei volgt eveneens de App voor Windows Phone toestellen.

De gratis App ‘SportDB’ bevat ook extra functionaliteit ten opzichte van de website:

  • zoeken van op “huidige locatie”
  • routenavigatie naar een adres van een sportclub of sportinfrastructuur
  • opslaan van voorkeursinstellingen (bv. vaste sporttak, postcode of infrastructuurtype)