Karate dojo Diksmuide nogmaals in de pers

De Krant van West-Vlaanderen was zo vriendelijk een interview met Joachim Van Opstal Jokyo te publiceren, samen met een sfeerfoto genomen tijdens de allereerste training welke doorging in Diksmuide. Het resultaat mag er best wezen, een volledig artikel in deze streekgebonden publicatie gewijd aan onze splinternieuwe dojo. Dit soort publiciteit brengt onze passie op geregelde tijdstippen in de kijker, in dit is toch wel zeer belangrijk. Hoewel de titel van dit laatste artikel anders laat vermoeden, is het de bedoeling dat men de Budo-disciplines in het algemeen en karate-do in het bijzonder leert kennen zoals ze werkelijk zijn: ver weg van agressievelingen en nauw verbonden met zelfontplooiing, harmonie, respect en traditie. Als je het artikel leest zal je dan ook merken dat het, ondanks de luchtige toon en een vleugje humor, de essentie van onze boodschap goed weergeeft. Wat ons betreft is het een goede combinatie van toegankelijkheid en ernst, waarvoor onze dank aan de journalist, fotograaf en redactie van de Krant van West-Vlaanderen.

Onze excuses voor de wat mindere beeldkwaliteit van het ingescande artikel, dit is te wijten aan de beperkte technische mogelijkheden van onze budgetvriendelijke huisscanner 😉

Krant van West-Vlaanderen 12 november 2010