Gojukai Diksmuide: nieuwe locatie!

Vanaf maandag 11 oktober zal er een nieuwe reeks karatetrainingen van start gaan te Diksmuide. De trainingen zullen doorgaan in de spiegelzaal van Sporthal “De Pluimen”, elke maandagavond vanaf 18u30. Indien je interesse hebt om te beginnen met traditioneel goju ryu karatedo, neem dan zeker een kijkje op de pagina van deze nieuwe dojo.

Toch nog even duidelijk vermelden dat het gaat om “traditionele vorm” van karate-do, we proberen dus niet enkel gevechts- of verdedigingstechnieken aan te leren. Hoewel we onze leerlingen de keuze en de kans willen geven deel te nemen aan wedstrijden willen we verder gaan dan de louter lichamelijke prestaties. Waarden als respect, discipline, hoffelijkheid en oprechtheid zijn voor ons dan ook zeer belangrijk. Wedstrijddeelname is steeds binnen het WKF (World Karatedo Federation) Shobu systeem. Daarom is er dan ook een aansluiting bij de Vlaamse Karate Federatie (VKF vzw), de enige door BLOSO erkende karate-federatie in Vlaanderen.

Leerlingen van onze school te Tienen zijn vanzelfsprekend ook welkom tijdens de trainingen in Diksmuide (en omgekeerd), gelieve dit wel vooraf te bespreken met de dojo-instructor.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie!