Ongevallenverzekering

Onze aangesloten scholen en hun leerlingen zijn lid van de Vlaamse Karate Federatie – afdeling VKF multistijl. Door dit lidmaatschap zijn onze leerlingen tijdens alle door ons ingerichte activiteiten verzekerd voor ongevallen. Het is dan ook uitermate belangrijk dat iedereen zijn VKF-bijdrage (jaarlijks) tijdig overschrijft op de zichtrekening van VKF vzw. Omdat over de ongevallenverzekering nogal wat vragen kunnen zijn, geven we op deze pagina een overzicht van de belangrijkste informatie.

Downloads (in PDF-formaat):

 

Algemene informatie

Formulier ongevalsaangifte

 

Identiteit en polissen

Verzekeringsmaatschappij : NV ARENA, Tweekerkenstraat 14, 1000 Brussel
Verzekeringsnemer : Vlaamse Karate Federatie vzw,

Tel: 02/512.03.04 – Fax: 02/512.70.94 – E-mail: arena at arena-nv dot be

Polisnummers: Lichamelijke Ongevallen 1.110.665 , Burgerlijke Aansprakelijkheid 1.110.666

 

Wat te doen bij ongevallen

1. Een verzekerde kwetst zich tijdens een activiteit.

2. De club/federatie voorziet een Formulier ongevalsaangifte

3. Met het ongevalaangifteformulier stap je naar de dokter, die het medisch getuigschrift dient in te vullen.

4. Stuur het ongevalsaangifteformulier samen met de eventuele reeds ontvangen originele onkostennota’s (verschilstaten die U ontvangt van/aanvraagt bij uw mutualiteit, …) en verslagen op naar volgend adres :

N.V. ARENA – Tweekerkenstraat 14 – 1000 BRUSSEL

5. Eens zij de documenten heeft ontvangen zendt ARENA u binnen de vijf dagen een ontvangstmelding met alle nodige informatie en uw dossiernummer.

6. Alle bijkomende onkostennota’s kan U ons best onmiddellijk overmaken zodat wij – als het dossier volledig is – tot vergoeding kunnen overgaan.

7. Mogen wij U tenslotte vragen ons onmiddellijk ongunstige ontwikkelingen in het genezings- proces te melden om een zo vlot mogelijke regeling van het dossier te kunnen waarborgen.

 

Hopelijk is deze informatie voor u overbodig en kan u zoals de meeste karateka’s genieten van vele jaren ongevalvrij sportplezier.